POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

LA CLACA JA NO TENIM UNGLES

Publicat per més bàsquet On 18:41 0 comentaris
I es que l'afició no necessitem tallaungles ni tisores, amb un partidet setmanal tenim prou per lluir una manicura perfecta i gratuïta.
Dels nervis ens ha posat el xoc amb els de Montgat. No hem tingut ni un quart de relax. Ni un respir. Ha estat un partit defensiu per les dues bandes -observeu el resultat final 48 a 46- i amb moltes errades en el tir a cistella des de totes les posicions. S'ha comentat també, entre els seguidors locals, que els de Santa semblen un xic cohibits quan han de jugar amb aquest grup.
Al final està bé el que bé acaba i els dos punt -la mateixa diferència que reflectia el marcador- s'han quedat a casa. Aquesta victòria ens posiciona definitivament en un merescut cinquè lloc. Gens malament si tenim en compte que el nostre grup era l'anomenat "Grup de la Mort". Felicitats EQUIP!

I AIXÍ TOT EL PARTIT. O QUASI TOT.

Publicat per més bàsquet On 17:51 0 comentaris
| | edit post

COM EL TEMPS

Publicat per més bàsquet On 14:38 1 comentaris
Tarda de xafogor a Granollers. Després d'un matí estiuenc, la calor acumulada va deixar caure un ruixat sobre Granollers que no va dissipar la sensació de "no sé que tinc" degut a l'alta temperatura que havia al Pavelló vell. Potser va ser això el que va ensopir una mica l'equip amb el "míster" inclòs; o que ja havia una predisposició inicial abans de començar el partit; o que ja està tot donat i beneit en aquesta lliga i hem acabat la trempera que ens ha acompanyat en els darrers partits. Potser no és res de tot això o la suma de tot plegat. No ho sé, però el partit, la pista, el contrari i la suma de tot plegat s'anava fent una pendent que s'inclinava segon a segon fins a convertir-se en una paret vertical impossible de saltar. Cal dir també, que en algun moment -segon quart- van aparèixer per demostrar que quan volem també sabem jugar, però tot plegat va ser un miratge que es va esvair amb la velocitat que havia arribat.
El nostre adversari va sortir a jugar des del primer moment -és veritat que a ell li anava més que no pas a nosaltres-. I pels comentaris de les grades, va tenir la seva gran tarda en punteria perquè ho va encistellar tot: lliures, sota cistella, mitja distància, triples... Tot!
Esperem que els nostres recuperin l'empenta que els caracteritza i puguem tancar la lliga amb un punt i final d'adrenalina total. Endavant equip!

CISTELLA NBA

Publicat per més bàsquet On 23:34 0 comentaris
En el darrer partit el nostre "robacarteres" favorit, en Dani, -amb una rapidesa increïble roba moltíssimes pilotes de contraris confiats- va esgotar el temps del segon quart i sense dubtar va llençar la pilota amb una punteria extraordinària anotant tres punts des de camp contrari. Una cistella extraordinària que va fer aixecar la banqueta i les grades, i que va decantar el marcador a favor nostre en la mitja part del partit. Genial!

NOVA VICTÒRIA AL SAC!

Publicat per més bàsquet On 22:41 0 comentaris
No ha estat fàcil, però al final els dos punts s'han quedat a casa, tot i que l'actuació arbitral ha estat necessitada d'un bon reciclatge.
No hem assistit a un bon partit, però el marcador ha fet justícia a l'equip local que amb una avantatja minsa al llarg dels tres primers quarts, ha accelerat en els darrers cinc minuts finals anul·lant les pretensions dels mataronins i controlant el joc fins a l'últim segon.
Tot i les ganes que posen els nostres -és norma en ells-, avui hem tornat a estar poc encertats en els tirs a cistella. Esperem que sigui quelcom passatger.
La victòria d'avui ens afiança en un merescut cinquè lloc i per aquells que es preguntaven en els "foros": "Qui són aquests de l'AECAM?" Doncs queda clar que segurament som la sorpresa d'aquest grup.
Endavant equip!


SPEEDY AECAM!

Publicat per més bàsquet On 22:23 0 comentaris
Aquesta va ser la clau del partit amb el Grup Barna: velocitat, defensa, sorprendre l'adversari i no donar cap pilota per perduda. Per demostrar que allò que estem dient és la veritat més veraç, aquí teniu una imatge que val per 1000 paraules.