Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

UNA, DUES, TRES...

Publicat per més bàsquet On 18:26 1 comentaris
Estem com una moto. Tercera victòria consecutiva en 7 dies. No està gens malament. Tot i que els de Santa Coloma van plantejar un joc seriós amb una bona defensa i passes llargs buscant el contraatac, els nostres van estar molt atents per tallar aquestes jugades amb rapidesa i interceptar les pilotes enverinades.
Ahir no vam estar tan encertats en els tirs com el passat dimecres, - aquell va ser “El Partit Perfecte” molt difícil de superar, que no d’igualar, eh!- però van mantenir el bon moment defensiu i la rapidesa en el joc que tan bons moments ens està fent passar.
Destacar l’apunt negatiu de la mala sort que arrossega l’Uri amb la lesió per enèsima vegada del turmell, i que el va portar a la banqueta ja en el primer quart. Des de d’aquí li donem ànims, esperem que no sigui massa cosa i que es recuperi aviat.

FELIÇ DIADA DE ST.JORDI!

Publicat per més bàsquet On 18:14 0 comentaris

SORPREEEEEESA!

Publicat per més bàsquet On 17:54 0 comentaris
No som espàrrings de ningú! Ja apuntàvem en aquesta direcció la passada setmana davant dels Maristes Ademar, i la manca de punteria, i solament això, va fer que els de Badalona s'escapessin en el marcador.
Ahir dimecres vam rebre a casa nostra a les torres de l'Alt Empordà per jugar un partit ajornat en el seu moment. I des de les 20 h. el Pavelló de Santa -grades i banqueta- vam viure una tarda memorable. Amb un joc seriós, sense concessions en defensa, i imposant el nostre ritme a la pista, l'AECAM va anar enderrocant les muralles de la fortalesa del Figueres que poca cosa van poder fer, a part de no creure's que els últims de la classe els estaven repassant quart darrera quart. I es que no vam perdre ni un. I es que avui sí que ens ha acompanyat el tir, per fi.
Cal trepitjar de peus a terra, però, ja que davant d'un altre equip més proper a l'àrea metropolitana de Barcelona hagués set més complicat obtenir una victòria com la d'ahir, perquè l'ADEPAF FIGUERES és un conjunt que juga a bàsquet, i només a bàsquet, amb una bona tècnica i una temible alçada que fa mal sota cistella. A més, de ser una banqueta disciplinada i molt respectuosa amb les decisions arbitrals.
Des de les grades... Què més dir? Ens ho hem passat genial. Suposo que en algun moment podem haver semblat desconsiderats -demanant alguna decisió arbitral més, volent que s'anotés alguna falta més a excel·lents jugadors únicament per això, per ser bons...- Malgrat tot, s'ha de tenir en compte que l'eufòria d'estar jugant bé i guanyant a un del "cocos" del grup, de vegades, fa que es pugui dir alguna bajanada malsonant o fora de lloc. Les nostres disculpes si ha estat així, encara que, amb tota seguretat, ho seguirem fent. Culpa de l'adrenalina.
Equips, ens heu fet passar una tarda fantàstica on hem pogut alliberar tensió que ens ha abaixat el nivell d'estrès que la feina, els estudis o la rutina quotidiana ens imposa dia rere dia. Gràcies a tots.

UN, DOS, TRES... AECAM!

Publicat per més bàsquet On 21:28 0 comentaris
El partit d'avui a les magnífiques instal·lacions esportives de Sant Cugat del Vallès ha confirmat el que comentaven en l'anterior post. Juguem bé, defensem bé i fallem en el tir a cistella.
Avui hem jugat bé, hem defensat bé i en un moment del partit, cap al final, hem afinat el tir i ens hem desenganxat d'un adversari que, nerviós, veia com els últims de la taula es distanciaven en el marcador sense poder fer gran cosa per evitar-ho.
Aquest és el camí. Recordar en cada partit que el nostre nivell no té res que envejar al de l'adversari, defensar com ho estem fent fins ara i perdre la por en els tirs a cistella. Endavant Aecam!

MES QUE BONS JUGADORS...

Publicat per més bàsquet On 18:04 0 comentaris
...un bon equip amb un nivell similar entre els seus integrants, de tal manera que no s'altera massa el conjunt quan hi ha canvis.
El partit d'ahir, bé. Com sempre vam defensar bé -ho demostra el fet que sent els que tanquem la taula, també som els que menys bàsquets en contra portem- Així doncs, per què som els primers per la cua? Com pot ser que jugant bé tinguem aquest nombre tan escarransit de victòries? Doncs perquè tenim un tir a cistella que fa pena i perdem primer els punts i després els partits.
El partit d'ahir va ser un bon exemple: mentre l'equip visitant va estar poc encertat en els tirs a cistella, com nosaltres, el partit anava igualat, fins i tot un punt per sobre el primer quart. Al començament del segon quart, quan els de Badalona van fer un canvi i aquest jugador va encadenar dos o tres encerts de 3 punts, la situació va canviar per a ells, mentre que nosaltres continuarem lluitant contra uns adversaris que es distanciaven per moments i contra la cistella que no engolia les pilotes que ens atrevíem a tirar.

I EL XIULET VA TALLAR EL BON ROTLLO

Publicat per més bàsquet On 18:59 0 comentaris
I el marcador final no va fer justícia a un partit on els locals van plantar cara a un equip que en el partit d'anada ens va repassar ben repassats. Si la idea que portaven els de Barcelona era d'arribar, veure i vèncer, ben aviat l'Aecam va deixar clar que la victòria l'haurien de suar i que els dos punts no serien fàcils. I així va ser.
Després d'aguantar l’envestida del primer moment, els locals van cedir vint punts en el segon quart. Arribat quest punt tot apuntava a una altra derrota aclaparadora. Però al llarg de la tercera part es va girar la truita i la renda de 20 punts es va convertir en 3. Els nostres estaven dins del partit.
La cosa es posava emocionant i els nervis començaven a aparèixer en la banqueta visitant. Però, una falta personal al motor de l'equip en aquells moments -inexistent segons ell, segons el públic local i segons la banqueta local- va propiciar un moment de ràbia en aquest jugador i una altra personal, més que previsible, el va deixar fora del partit.
A partir d'aquest moment els visitants es van recuperar poc a poc i van esgarrapar uns quants punts fins a deixar el marcador 66 a 80. Així és el bàsquet.