POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

JA TENIM GRUP ADJUDICAT!

Publicat per més bàsquet On 19:32 2 comentaris

C.C. INTERTERRITORIAL - GRUP 01. Aquest serà des de gener el grup en el que haurem de competir, i aquests els equips que ho faran possible:

C.B. GRUP BARNA A
VALLDEMIA A
MARISTES ADEMAR 1
C.B. SANTA COLOMA A
C.B. GRANOLLERS ABOLAFIO A
CLIMASOL-ROSER A
C.B. ADEPAF FIGUERES "A"
U.E. SANT CUGAT 1
POLTI - U.E. MONTGAT A

Si necessiteu més informació cliqueu CADETS AECAM “1” en el menú superior d’aquesta pàgina i podreu accedir a tota la informació que la Federació ha penjar en la seva web: grup, calendari, horaris, pistes de joc...

Publicat per més bàsquet On 18:01 0 comentaris

PUNT I FINAL

Publicat per més bàsquet On 14:21 1 comentaris
Hem finalitzat la fase prèvia. Ha estat un fi de "festa" com cal, perquè no ens hem hagut de desplaçar -important en aquests moments de fred que pela- i perquè el partit l'hem disputat amb un contrincant de luxe, la UE MATARÓ. Tot i tenir-ho tot a favor per gaudir d'un bon matí de bàsquet, el convidat de pedra - l'àrbitre- ha decidit participar activament en la celebració i a punt ha estat de ser massa protagonista i aixafar-nos-la.
Al final, amb tres jugadors asseguts a la banqueta per acumulació de personals, tot ha acabat satisfactòriament pels de Santa. L'equip visitant ha lluitat tot el que ha pogut per emportar-se el dos punts cap a Mataró, i els locals, tot i començar un xic perduts per obra i gràcia de l'àrbitre, hem sabut remuntar el marcador i imposar el nostre joc a partir del segon quart.
En conjunt podem dir que a nivell de joc ha estat un bon duel i que tots dos equips han puntuat amb un notable alt. No així l'arbitratge irregular que obté un merescut "Necessita Millorar".
No volem acabar sense desvetllar la resposta a una de les preguntes que més han circulat de boca en boca aquestes últimes setmanes: Com es possible que la UE Mataró perdés amb el Roses? Doncs bé hem tingut accés a la resposta: l'entrenador del Mataró ha comentat que es va perdre aquell partit, sobretot, per un excés de confiança previ al joc i pel cansament del desplaçament fins a l'Empordà, ja que l'equip era el mateix que ens ha visitat a nosaltres avui.


SEGONS DE LA FASE PRÈVIA

Publicat per més bàsquet On 20:26 0 comentaris
Penúltim partit de la fase prèvia i ja tenim assegurada la segona posició en la classificació.
Malgrat que l'Arenys semblava un rival fàcil, va plantar cara i, tot i que el marcador digui el contrari, els nostres van haver de posar-se les piles en més d'una ocasió perquè la defensa dels locals es convertia en una petita muralla difícil d'assaltar.
Cal esmentar que la tarda de diumenge va ser força agradable ja que vam poder gaudir de les noves instal.lacions del flamant pavelló d'Arenys de Munt. Un equipament municipal sense masses luxes, però gran, acollidor i sostenible.

MÉS COMPANYS DE GRUP

Publicat per més bàsquet On 8:00 0 comentaris
Parlar d'uns i no fer-ho dels altres... Lleig! Aquí us deixem uns apunts del passat recent de la gent del CB ROSES. Com sempre hem tafanejat en la seva web i hem trobat això:

El Club de Bàsquet Roses va ser creat el mes de setembre de l'any 1987 per un grup de rosincs que, preocupats per la manca d'activitats per als infants i joves que en aquells moments hi havia a Roses, va pensar en el bàsquet com un element educatiu i de diversió per als joves del poble.

El principal objectiu del C.B.Roses és fomentar l'esport del bàsquet a base d'aconseguir els millors èxits esportius possibles però sense caure en el "guanyar per sobre de tot"; és per això que la totalitat dels jugadors, entrenadors i directius del club són de roses o estan estretament relacionats amb el poble i tots són absolutament amateurs en el sentit més estricte d'aquest concepte. Aquestes condicions d'amateurisme i d'arrelament al poble estan explicitament recollides en l'ideari del C.B. Roses.

Si esteu interessats en més informació: http://www.basquetroses.cat