POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

PER SABER MÉS DE LA GENT DEL GRUP

Publicat per més bàsquet On 20:10 0 comentaris
Si hem de jugar amb ells seria bo saber més d'aquest Club que ens acollirà a casa seva el proper diumenge 13 de desembre - els supersticiosos que estiguin tranquils que el dia de la mala sort és el dimarts 13 -. El Club en qüestió és l'Arenys i a la seva web hem trobat part de la seva història:

"L'Arenys Bàsquet fou fundat l'any 1942 pel Sr. Josep Fors i Messeguer, la primera pista de joc estava ubicada on hi ha l'actual camp de futbol . Va començar en competició a l' OBRA ATLÈTICA RECREATIVA anomenada O.A.R., fins als voltants dels anys 50.
Després es va traslladar a la famosa "PISTA" al costat de la plaça del Casino, on als anys 60 va tenir més nom i ressò degut a que jugava en unes categories molt altes: Trofeo GONZALO AGUIRRE etc... que és la equivalent a la a 2ª Nacional actual.
Durant aquesta dècada, es varen fer famosos el torneig d'estiu on hi participaven equips de les botigues d'Arenys. En tenim un exemple a la foto de l'antiga Sastreria Calopa on veiem als germans Calopa ,Estrada, Blanchar,Manolo,Manresa i Joan Mola.

-

A la dècada dels 70 varen passar a jugar a la nova pista descoberta on hi ha l'actual pavelló. L'any 1984 es va construir l'actual Pavelló Municipal."

Si voleu explorar una mica més: http://www.arenysbasquet.net



PROPER PARTIT: ARENYS DE MAR

Publicat per més bàsquet On 8:00 3 comentaris
Anem a visitar a la gent d'Arenys. Serà el proper diumenge 13 de desembre a les quatre de la tarda. Si normalment engeguem els caps de setmana amb una bona -de vegades- dosi de bàsquet, en aquesta ocasió el tancarem.

BARÇAAAAAAAAA!

Publicat per més bàsquet On 21:56 0 comentaris


FC. BARCELONA 1 - REAL MADRID 0


ROSES SENSE ESPINES

Publicat per més bàsquet On 10:58 0 comentaris
Estaven impacients per veure l'equip que sacsejava aquest grup les darreres setmanes, però el que hem pogut comprovar és que el Roses que havien trobat a l'anada és el mateix que ens ha visitat avui diumenge, o que l'Aecam que hem vist avui no era el de la setmana passada a Montgat.
Novament els nois de l'Empordà han patit el rodet dels locals que no han donat opcions des del primer moment. Avui els nostres han estat més encertats en els tirs a cistella, però sobretot han estat ràpids en el contraatac i en els "robatoris de cartera" que, suposem, han estat un malson per la banqueta visitant.
Cal dir que l'equip empordanès ha intentat una i altra vegada frenar els de Malgrat-Santa, però sense reflex en el marcador. També cal afegir que a la vista del que estava passant en la taula de classificació, nosaltres, el públic, esperàvem un Roses més perillós, sobretot després del seu espectacular xoc amb el Mataró.

BARÇA vs MADRIZ

Publicat per més bàsquet On 19:11 0 comentaris
Anima't. El clàssic està a punt i en la part dreta d'aquesta pàgina pot deixar l'emprenta d'allò que tàgradaria reflectís el marcador en el minut 90 del partit. Ja pots votar el teu resultat.

Campus Nadalenc

Publicat per més bàsquet On 18:23 0 comentaris
El C.B. Torrelodones organitzarà entre els dies 26 i 30 de desembre de 2009 el "Basketball TechCampus" en la seva edició de Nadal, dividit en dues categories: PROTECH per a jugadors/as des d'infantils fins a júniors amb seu a S. Lorenzo del Escorial i la MINITECH per als mes petits i amb seu a Torrelodones.

Un dels Campus de perfeccionament i alt rendiment més prestigiosos a Espanya, gràcies als seus resultats, el propòsit dels quals no és emmarcar el seu nom sota d'una supervedet de la NBA, sinó comptar amb un equip internacional d'entrenadors experts en formació, que facin certa i possible una millora real dels participants amb un treball exhaustiu, amè i adaptat a les característiques dels participants.

Més informació aquí: basketball-tech-campus

Revolució empordanesa

Publicat per més bàsquet On 13:57 0 comentaris

Si el partit de dissabte amb el Montgat us va deixar bocabadats, mireu els altres resultats i al·lucineu amb el Roses-Mataró. De ben segur que us heu quedat de pasta de moniato, oi? Doncs apa, aprofiteu la pasta per a fer uns gustosos panellets i agafeu forces pel proper diumenge. Venen els que han revolucionat el grup, els de Roses!!

Classificació

Publicat per més bàsquet On 13:54 0 comentaris

EQUIPS

PUNTS

POLTI - UE MONTGAT A

14

AECAM"1"

12

CB ROSES

11

UE MATARO C

10

PME LES FRANQUESES A

9

ARENYS BASQUET A

7

"EQUIPO CON UN ATAQUE DE NERVIOS"

Publicat per més bàsquet On 20:48 6 comentaris
Nervis, imprecisió, més nervis, els punts s'esgarrapen d'un en un, altre cop nervis, molta pressió, segueixen els nervis, avantatja en el marcador, mitja part, sortim sense convenciment, pedrades a la cistella, augmenten els nervis, crits del míster, nerviosisme a dojo, més imprecisió, nerviós avorriment a la grada, por a tirar, desesperació en la banqueta, pèrdues de pilota, encara més nervis, ningú tira a cistella, por... Finalitza el partit. Perdem. No estem nerviosos. No tenim paraules.



RENOVAR-SE!

Publicat per més bàsquet On 22:13 0 comentaris
Renovar-se o desaparèixer. Per nosaltres està claríssim: RENOVE, que està de moda i fa com salvador de la crisi. Així doncs, ja que no hem aconseguit el premi al superbloc esportiu del Maresme, hem fet d'IKEA i hem redecorat aquest espai. Esperem que us agradi, que ens visiteu, que ens critiqueu -ep, sense passar-se!- i que feu d'aquest espai virtual casa vostra. Benvinguts!


| | edit post

PER GUANYAR O PERDRE, S'HA DE JUGAR

Publicat per més bàsquet On 1:55 0 comentaris
Avorrit i tediós partit el d'aquest dissabte on podrien salvar el segon temps i oblidar-nos dels altres tres. Potser manca de motivació? Confiança en un resultat favorable? Prepotència? Jo vull pensar que després del xoc amb le Mataró l'equip estava més relaxat del que tocava per haver de medir-se amb un LES FRANQUESES que ja coneixia i que, en principi, no semblava que pogués plantejar un gran perill. Però els partits es guanyen en la pista, jugant, posant ganes i demostrant que el que compte no és el que un pugui pensar, sinó el que es posa en el terreny de joc.
Que s'hauria de treure de tot això, doncs que no hi ha partit fàcil, que per guanyar o perdre s'ha de jugar, i que tot rival és perillós fins que el temps s'acaba i el marcador deixa clar qui ha estat el més encertat.
Tot i la crítica el resultat que figurarà en l'acta és el que es pot veure en la fotografia del marcador feta al finalitzar el partit.

SORT DE LA VALERIANA!

Publicat per més bàsquet On 22:45 0 comentaris
Difícil partit on el visitant també és el competidor més directe de la classificació. Així es presentava la tarda a la pista de l’U.E. MATARÓ. Tot apuntava a un interessant duel on el que sortís vencedor es faria amb la segona posició d’una classificació molt combativa en les primeres posicions.

El partit no ha defraudat i ha estat tot això i encara més. Els de Santa Susanna-Malgrat han arribat a la ciutat de l’arquera disposats a portar-se a l’Alt Maresme els dos punts en joc, i els de la Capital també els volien per a ells. Així les coses, ha començat el partit amb una tímida avantatja dels visitants que s’ha anat estirant mica en mica, però sempre amb una forta oposició de l’equip local.

L’AECAM ha posat ànima, moltes ganes i una bona defensa, però li cal millorar l’efectivitat en el tir. A favor d’ells hem de dir que avui arribàvem a Mataró amb un equip tocat per les febres i els virus del moment. El MATARÓ, que també ha estat poc afortunat en el tir a cistella, ha treballat molt la defensa, però els nostres han trobat la manera de trencar-la i desmuntar una i altre vegada l’estratègia de la banqueta local. L’àrbitre sempre pot millorar, tot i que el públic local ha opinat que ha tingut una actuació nefasta, demanant contínuament de tot i sentint-se desfavorits per la seva actuació. Una actuació que observada en fred deixa un balanç de dos jugadors – un de cada equip – asseguts per 5 personals i dos jugadors – només de l’AECAM - lesionats per contacte en el partit. Si això és afavorir al personal, cal que ens ho fem mirar tots plegats.

Victòria a la fi, dos punts cap a casa, partit emocionant des de les grades, una mica de valeriana... El que es pot definir com una bona tarda de dissabte sense haver d’anar a trobar emocions fortes al centre comercial més proper.