POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

AECAM"1" 96 // CB. ARENYS 33

Publicat per més bàsquet On 15:50 0 comentaris
Irregular encontre amb molta diferència en el marcador i poca efectivitat en el parquet. Els de Santa, els nostres, no han jugat com darrerament ens tenen acostumats. I es que s'han perdut molts punts en tirs aparentment còmodes que sorprenentment no han entrat a la cistella.
El públic hem assistit a un partit "muntanya russa" amb moments vibrants -pocs-, moltes corbes i més d'una pujada que deixava al descobert mancances en un equip que el mister i els jugadors hauran de polir per seguir creixent una mica cada setmana.

II PREMIS BLOGS DEL MARESME 2009

Publicat per més bàsquet On 6:30 0 comentaris
En un acte celebrat ahir dissabte a l'auditori de Can Comas de Pineda de Mar es va fer el lliurament dels II Premi Blocs del Maresme, amb motiu del tercer aniversari de Diari Maresme. Durant la trobada, a la que estaven convidats tots els lectors i lectores del diari, es van fer públics els noms dels blocs guanyadors de cada categoria. Per segon any el nostre blog estava nominat en la categoria d'esports.


CB ROSES 43 // AECAM"1" 103

Publicat per més bàsquet On 5:05 0 comentaris
Un Roses literalment atropellat per una locomotora diesel -l'AECAM- que s'ha passejat per les defenses locals - individual i zona- sense trobar grans entrebancs al llarg dels quatre temps.
Els nostres jugadors, després de l’ensopegada amb el Montgat, han sortit a jugar sense fer cap concessió des del primer moment, deixant clar a l'equip local que volien la victòria i que aquesta setmana no estaven disposats a perdre el partit encara que la banqueta contrària organitzés alguna estratègia desestabilitzadora d'últim moment.
Quan a l'arbitratge cal esmentar que bé, tot i que molt estricte, quasi de llibre. Aquest seria l'àrbitre ideal per xiular els partits a jugar en pistes que es troben en un radi de trenta quilòmetres de Barcelona; el que als seguidors ens agradaria.


NO ES POT DIR BLAT...

Publicat per més bàsquet On 6:19 0 comentaris
Només d’un punt. Dos tirs lliures van tancar el partit i van donar la victòria a un MONTGAT que en tot moment va anar a remolc dels locals, però que va saber reaccionar a temps i emportar-se els dos punts en joc davant d’un AECAM sorprès i sense capacitat de reacció en els moments més decisius del partit.
Tot i resoldre els tres primers quarts amb autoritat, els nois de l’AECAM no van saber reaccionar al canvi d’estratègia, molt encertat, que la banqueta de l’equip visitant va fer en el darrer quart. La tan temuda defensa en zona va tornar a ser el botxí d’un partit que semblava guanyat abans que el rellotge indiqués el punt i final. Malgrat l'avantatja de vuit punts que en tot moment varen tenir els de Santa Susanna-Malgrat, els últims deu minuts van ser un calvari que va culminar amb una personal, final de partit, un punt per davant l’AECAM, dos tirs lliures pels visitants i dos encerts amb els que lligaren el sac i s’emportaren el blat cap a Montgat.

PME LES FRANQUESES 52 // AECAM "1" 80

Publicat per més bàsquet On 1:08 0 comentaris
Bones vibracions. Primer partit oficial d'aquesta temporada i l'equip l'ha superat amb nota.
Amb uns dos primers quarts vibrants i en ocasions brillants l'AECAM ha desarmat l'equip local aconseguint un ritme difícil de seguir i una avantatja en el marcador que ha permès una segona meitat molt més relaxada i avorrida.
Tot i la derrota, els nois de PME LES FRANQUESES no han tirat la tovallola en cap moment i han lluitat tots i cadascun dels punts amb especial encert en els tirs de mitja i llarga distància.
Un bon inici amb una excel·lent climatologia i unes instal·lacions magnífiques que han provocat comentaris d'enveja (sana) entre els seguidors de Malgrat.